feb 252016
 

Trieda: II.MP – ZAE
Realizácia výučby žiakov v predmete Základy elektrotechniky v rámci ŠkVP 2682-4 mechanik počítačových sietí s využitím počas realizácie projektu inovovaných didaktických prostriedkov a učebných materiálov a pomôcok vytvorených k téme Obvody striedavého prúdu.

feb 222016
 

Trieda: I.MP – ZAE
Realizácia výučby žiakov v predmete Základy elektrotechniky v rámci ŠkVP 2682-4 mechanik počítačových sietí s využitím počas realizácie projektu inovovaných didaktických prostriedkov a učebných materiálov a pomôcok vytvorených k téme Veličiny a hodnoty striedavého prúdu.

feb 222016
 

Trieda: I.MB – ZAE
Realizácia výučby žiakov v predmete Základy elektrotechniky v rámci ŠkVP 2697-4 mechanik elektrotechnik s využitím počas realizácie projektu inovovaných didaktických prostriedkov a učebných materiálov a pomôcok vytvorených k téme Elektrické obvody s rezistormi.

feb 192016
 

Trieda: I.MP – ZAE
Realizácia výučby žiakov v predmete Základy elektrotechniky v rámci ŠkVP 2682-4 mechanik počítačových sietí s využitím počas realizácie projektu inovovaných didaktických prostriedkov a učebných materiálov a pomôcok vytvorených k téme Odpor, reaktancia, impedancia.